T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Samsun İl Sağlık Müdürlüğü

Samsun İl Sağlık Müdürlüğü

Facebook Twitter Google Plus Linkedin

Sürekli İşçi Alımı Sözlü Sınava Alınacak Aday Listeleri Ve Sınav Takvimine İlişkin Bilgiler/Başvuru Belgelerini Teslim Edecek Yedek Aday Listeleri

Güncelleme Tarihi: 21/01/2019

Sürekli işçi alımı kapsamında yapılan belgelerin incelenmesi sonucunda sözlü sınava katılmaya hak kazanan aday listeleri ve sınav takvimine ilişkin bilgiler (sınav tarihi, yeri ve saati) meslek alanlarına göre ekteki listelerde yayınlanmıştır.

Not : Sözlü sınava alınacak adayların sınav saatinde kimlik belgeleriyle sınav yerlerinde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Başvuru belgelerini teslim edecek yedek aday listesindeki yedek adaylar EK-I Başvuru Belgelerini 21.01.2019 - 22.01.2019 tarihlerinde saat 16:00’a kadar İl Sağlık Müdürlüğümüz (B Blok) Genel Evrak Birimine elden teslim edeceklerdir.

Önemli : Bakanlığımızın 21.01.2019 tarihli ve 85593683 sayılı yazısı gereği sürekli işçi alımı belge kontrolü neticesinde başvuru şartlarını taşımayan aday listesinde sınava girmeye hak kazanamayan olarak ilan edilen EK-II listede mevcut Güvenlik Görevlisi (Silahsız)  meslek alanındaki adaylar, Güvenlik Görevlisi (Silahsız) sözlü sınava alınacak aday listesine eklenmiş olup, EK-II listesinde sınava ilişkin bilgiler yayınlanmıştır.

İlanen teblig olunur. 21.01.2019

BİLGİSAYAR SİSTEM KURULUM BAKIM ONARIM VE ARIZA GİDERME ELEMANI SÖZLÜ SINAVA ALINACAK ADAY LİSTESİ.pdf
BİYOMEDİKAL CİHAZ TEKNOLOJİLERİ SÖZLÜ SINAVA ALINACAK ADAY LİSTESİ.pdf
ELEKTRİKÇİ (GENEL) SÖZLÜ SINAVA ALINACAK ADAY LİSTESİ.pdf