T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Samsun İl Sağlık Müdürlüğü

Samsun İl Sağlık Müdürlüğü

TÜBİTAK-4007 Bilim Şenlikleri Projesi

Güncelleme Tarihi: 02/04/2019

Samsun İl Sağlık Müdürlüğümüzün ortağı olduğu 2018/2 çağrı döneminde TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programına başvurusu yapılan “Bilimin Işığında 100. Yıl Samsun Bilim Şenliği 2” isimli proje TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer bulunmuştur. Bilim Şenliği 11-12-13 Nisan 2019 tarihlerinde Tekkeköy TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

TÜBİTAK-4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı;  bilim kültürünün ve iletişiminin toplumun daha geniş kesimlerine yaygınlaştırılmasını, katılımcılara bilimsel bilginin ulaştırılmasını ve bilim - teknoloji arasındaki etkileşimin etkinlikler yoluyla kavratılmasını amaçlamaktadır. Samsun İl Sağlık Müdürlüğümüz de Ar-Ge ve Sağlık İnovasyonu Birimi koordinasyonunda atölye liderleri, Samsun Gazi Devlet Hastanesi Ortopedi Uzmanı Dr. Burak TUNA, Atakum Sağlıklı Hayat Merkezi Diş Hekimi Sema BEYAZIT, Hemşire Aynur ÇAKIR, Halk Sağlığı Başkanlığı Diyetisyeni Sinem ŞAHİN, SBÜ. Eğitim Araştırma Hastanesi Hemşiresi Hatice ALAFTAN ve Hemşire Hanife AYSUNE atölyeleri ile projede yer alacaktır.

Milli Mücadelenin 100.yılında Samsun'umuz bilimin ışığıyla şenlenecek, 3 gün boyunca bilim konuşulacak. Sizleri bilime davet ediyoruz.
Aşağıdaki linkten sağlıkla ilgili atölyelerimizi görebilir katılımcı olarak başvuru yapabilirsiniz.
samsunbilimsenligi.com

• Bilim Şenliği.JPG