Giresun ilinde "Beyin Ölümü ve Donör Bakımı" Konulu Eğitim Düzenlendi
20 Haziran 2019

Giresun ilinde "Beyin Ölümü ve Donör Bakımı" konulu eğitim düzenlendi.

Organ ve Doku Nakli Bölge Koordinasyon Merkezine bağlı Giresun ilinde  18.06.2019 tarihinde Giresun Üniversitesi Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde "Beyin Ölümü ve Donör Bakımı" konulu eğitim düzenlendi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon AD Yoğun Bakım Sorumlusu Prof. Dr. Fatma Ülger tarafından yapılan eğitime Giresun ilindeki hastanelerde görevli yoğun bakım, nöroloji, nöroşirürji, anestezi, çocuk nöroloji uzman hekimleri, ameliyathane çalışanları, yoğun bakım hemşireleri, Samsun organ ve doku nakli bölge koordinasyon merkezi çalışanları, ondokuz mayıs üniversitesi tıp fakültesi hastanesi ve samsun eğitim araştırma hastanesi yoğun bakım ve dahiliye uzman hekimleri, yoğun bakım sorumlu hemşiresi, organ nakil koordinatörü olmak üzere 60 kişi katıldı.

• 1.jpeg
  • 3.jpeg