Eğitim Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Ek Hizmet Binası Ziyareti
02 Ocak 2020

Valimiz Sayın Osman Kaymak, Sahil Güvenlik Komutanımız Tuğamiral Ahmet Kendir, Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir, İl Emniyet Müdürümüz Ömer URHAL, Sağlık Müdürümüz Dr.Öğr.Üyesi Muhammet Ali Oruç ve protokol üyeleriyle birlikte yeni yılın ilk dakikalarında Samsun Eğt Arş Hst Hastanemiz Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Ek Hizmet binamızı ziyaret ederek hasta yakınları ve hastane personeline karanfil dağıttı, yeni yıllarını kutladı.

Hastanemizde bulunan nitelikli hizmet alanlarını ziyaret eden Valimiz Suda Doğum ve Keyifli Doğum Ünitelerimizle ilgili Sağlık Müdürümüz ve Hastane Başhekimimiz Doç. Dr. Ahmet Şen den bilgi aldı.