Samsun İl Sağlık Müdürlüğü Etik Kurul Toplantımız, Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali ORUÇ Başkanlığında Gerçekleştirildi
05 Ekim 2021

Samsun İl Sağlık Müdürlüğü Etik Kurul toplantımız, Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali ORUÇ başkanlığında gerçekleştirildi.

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Uzm. Dr. H. Yalçın BÜYÜKKARABACAK, Başkan Yardımcılarımız Uzm. Dr. Bekir ŞAHİN ve Bahadır YAZICIOĞLU, Samsun Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimimiz Ersin KÖKSAL, Başhekim Yardımcısı Hatice Selçuk KUŞDERİCİ, EAH. Etik Kurul Başkanı Mahçube ÇUBUKÇU, Müdürlüğümüz Ar-Ge, Projeler ve Sağlık İnovasyonu Uzmanı Ümmühan KILIÇ ve Birim Sorumlusu Seda HAKYEMEZ' in de katıldığı toplantıda Klinik Araştırmalar Etik Kurulu ve Geleneksel Tamamlayıcı Tıp (GETAT) Etik Kurulu kurulması konuları konuşuldu.

Toplantıda ayrıca Müdürlüğümüz Ar-Ge, Projeler ve Sağlık İnovasyonu Uzmanı Ümmühan KILIÇ tarafından etik kurul süreçleri ile ilgili de bir sunum gerçekleştirildi.