Eğitim ve Araştırma Hastanemiz Bünyesinde Hizmet Veren 'Akılcı İlaç Kullanımı Danışma Merkezi' Ziyareti
14 Ekim 2022

Eğitim ve Araştırma Hastanemiz bünyesinde hizmet veren 'Akılcı İlaç Kullanımı Danışma Merkezini' ziyaret eden Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız / Akılcı İlaç Kullanımı İl Koordinatörü Dr. Hatice Öz ve Başkan Yardımcımız / Akılcı İlaç İl Temsilcisi Uzm. Dr. Bekir Şahin yapılan çalışmalar hakkında Başhekim Yardımcısı Dr. İsa Şimşek ve Ecz. Özge Özdemir'den bilgi aldı.

Birden fazla hastalık nedeniyle çoklu ilaç kullanan hastalarımızı, ilaç ilaç, ilaç besin etkileşimi ya da ilaç kullanımına bağlı olarak karşı karşıya kalabilecekleri yan etkiler ve olumsuz durumlar konusunda bilgilendirmeyi amaçlayan merkezimiz, Eğitim ve Araştırma Hastanemiz yeni bina poliklinik girişinde hizmet veriyor.

Çoklu ilaç kullanan ve kullandıkları ilaçların kendi aralarında ya da besinlerle etkileşimi konusunda bilgi ve danışmanlık hizmeti almak isteyen hastalarımızı merkezimize bekliyoruz.