Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Atakum Ek Hizmet Binamızda Hizmet Veren Obezite Merkezimize Ziyaret
05 Mart 2024

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Atakum Ek Hizmet Binamızda hizmet veren Obezite Merkezimizi Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Uzm. Dr. Uğur Sezgin ile birlikte ziyaret eden Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Mustafa Uras, merkezde yapılan çalışmalar hakkında Merkez Sorumlusu Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Eda Türe ve çalışanlardan bilgi aldı.

Merkezin hizmet verdiği 5 yıl içinde binin üzerinde Samsunluya sağlıklı hayata adım atmaları noktasında yardımcı olduğunu söyleyen Sağlık Müdürümüz, obeziteyle mücadelede başvuran tüm vatandaşlara hastanelerimiz, ilçe sağlık müdürlüklerimiz, toplum sağlığı merkezlerimiz ve sağlıklı hayat merkezlerimizle destek olmaya hazır olduklarını söyledi.

Ziyaret sonrası son bir yılda merkezden hizmet alarak kilo veren 11 danışana başarı belgeleri Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Mustafa Uras, Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcımız Uzm. Dr. Eda Türe ve Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erdinç Yavuz tarafından takdim edildi.