Acil Obstetrik Bakım Eğitimimiz Tamamlandı
02 Mayıs 2024

Sağlık Müdürlüğü Çocuk Ergen Kadın ve Üreme Sağlığı Birimimiz tarafından düzenlenen “Acil Obstetrik Bakım Eğitimi” ilimizden 20, Amasya, Çankırı, Çorum, Kastamonu, Tokat ve Sinop illerinden 31 kişi olmak üzere toplam 51 ebe-hemşiremizin katılımıyla tamamlandı.

Samsun Eğitim Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Ek Hizmet Binası Eğitim Salonunda düzenlenen ve açılışı Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcımız Dr. Şevki Gülay tarafından yapılan eğitimde ÇEKÜS Birim Sorumlu Hekimimiz Uzm. Dr. Karanfil Yörük, Birim Tabibi Uzm. Dr. Feyza Nur Topçu Yenerçağ, Psikolog Ömer Kınalı, Hemş. Ayşe Kumaş Terzi,  OMÜ Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Davut Güven, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Uzm. Dr. Salim Güleryüz, Doç. Dr. Canan Soyer Çalışkan, Uzm. Dr. Müzeyyen Beldağlı, OMÜ Sağlık Yüksekokulundan Dr. Öğretim Üyesi Serap Öztürk, Dr. Öğr. Üyesi Nuran Mumcu ve Gazi Devlet Hastanesinden Hemşire Güler Sevil de eğitimci olarak yer aldı.