Sağlık Müdürümüz ve Başkanlarımız 19 Mayıs ve Alaçam İlçelerimizdeki Sağlık Tesislerimizi Ziyaret Etti
04 Haziran 2018

Sağlık Müdürümüz Dr.Öğr.Üyesi Muhammet Ali Oruç, Sağlık, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanımız Dr.Yusuf Güney, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Dr.Selami Arslan ve beraberindeki heyet Alaçam ve 19 Mayıs ilçelerimizdeki sağlık tesislerini ziyaret etti.

Öncelikle Alaçam Devlet Hastanemizi ve Alaçam'da bulunan Aile Sağlığı ve Toplum Sağlığı Merkezlerimizi ziyaret ederek yetkililerden yapılan çalışmalardan hakkında bilgi alan Sağlık Müdürümüz ve başkanlarımız, daha sonra 19 Mayıs Devlet Hastanesi ve Aile Sağlığı Sağlığı Merkezini de ziyaret ederek, yeni hastane binasının inşa edileceği alanı inceledi.