Hastanelerimizde Görev Yapan Sağlık Turizmi Yetkililerimize Uluslararası Hastalar Kapsamında Süreçler Eğitimi Düzenlendi
26 Aralık 2020

Sağlık Turizmi Birimi tarafından organize edilen ve Samsun Ağız ve Diş Sağlığı Hastanemizde düzenlenen eğitime Hastanelerimizin başhekimlerimiz, İdari ve Mali İşler Müdürlerimiz, Sağlık Turizmi / Muhasebe ve Faturalandırma Birim Sorumlularımız ve hasta kayıt personel sorumlularımız katıldı.

Sağlık İl Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç tarafından açılış konuşması yapılan eğitimde, katılımcılara 2019 Sağlık Turizmi Hedeflerimiz, Göç Hizmetleri, Kamu Hastanelerinde Uluslararası Hastaların Sınıflandırılması ve Kayıt İşlemleri, Kamu Hastanelerinde Uluslararası Hastalarda Faturalandırma ve TDMS İşlemleri, Sağlık Turizmi Yetki Belgesi, Hizmet Sektörü Destekleri konularında bilgilendirme yapılmıştır.