ASKOM Bölge Toplantısı Sağlık Müdürlüğümüz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi
30 Eylül 2019

Sağlık Bakanlığınca Acil Sağlık Hizmetleri'nin değerlendirilmesi, işleyişte yaşanan aksaklıkların tespiti, çözümlenmesi ve ortak bir çalışma yapılabilmesi amacıyla düzenlenen Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) Bölge Toplantısı Amasya, Ordu ve Sinop illerimizin katılımıyla Samsun'da gerçekleştirildi.

Sağlık İl Müdürümüz Dr.Öğr.Üyesi Muhammet Ali Oruç başkanlığında yapılan toplantıya Samsun, Amasya, Sinop ve Ordu illerinin Sağlık Müdürleri, Sağlık, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanları, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan ve Yardımcıları, Acil ve Afet Sağlık Hizmetleri Birim Başkan Yardımcıları, 112 İl Ambulans Başhekimleri, Acil Sağlık Hizmetleri Uzmanları, OMÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi, Başhekim Yardımcısı ve Acil Sorumlu Hekimleriyle, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi, Acilden Sorumlu Başhekim Yardımcısı ve Acil Sorumlu Hekimleri katıldı.