İlimizde Bebek Dostu Çalışmalarına Katkı Sunan Kurumlara Belgeleri Takdim Edildi
03 Ekim 2019

Başarılı Bebek Dostu çalışmalarını sürdüren ilimizdeki sağlık tesislerine "Bebek Dostu Sağlık Kurumu" belgeleri Sağlık İl Müdürümüz Dr.Öğr.Üyesi Muhammet Ali Oruç tarafından B Blok fuaye alanında düzenlenen törenle takdim edildi.

Törende Özel VM Medicalpark Samsun Hastanesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi SUVAM, SBÜ Eğitim Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Ek Hizmet Binası, Bafra Devlet Hastanesi, “Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi Bebek Dostu Ünvanı” alırken; Bafra Ağız Diş Sağlığı Hastanesi ise “Bebek Dostu Sağlık Kurumu” ünvanını aldı.

Törende ayrıca Altın Bebek Dostu İl ünvan çalışmalarında gayret ve emek gösteren, Müdürlüğümüz Çocuk Ergen Kadın ve Üreme Sağlığı Birim Tabibi Dr. Sibel Türkan, Program Sorumlusu Sağlık Memuru Çiğdem AKAL, Ebe Nurcan TÜRKMAN’a “Teşekkür Belgeleri” verildi.