Çarşamba Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri Ekibimize Başarılı Çalışmalarından Dolayı Başkanımız Uz.Dr.Mehmet Kılınç Tarafından Teşekkür Belgesi Verildi
19 Nisan 2018

30/03/2018 tarihinde yapılan Evde Sağlık Hizmetleri İl Komisyonu toplantısında Evde sağlık hizmetleri kalite kriterleri, kalite kriterlerine göre birim çalışmaları değerlendirilmiş olup; komisyon tarafından yapılan değerlendirme sonucunda Çarşamba Devlet Hastanesi ve SBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri Ekiplerine göstermiş oldukları gayret ve üstün çalışmalarından dolayı 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu 122. Maddesi gereğince Başarı Belgesi verilmesine karar verilmiştir. Başarı Belgeleri Evde Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Merkezi Kalite Birimi tarafından 12 /04/ 2018 tarihinde yapılan Kalite Eğitimi Toplantısında Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz.Dr.Mehmet KILINÇ tarafından ekip üyelerine takdim edilmiştir.