Samsun Sporcu Sağlığı Merkezi Projesi Başlangıç Toplantısı
26 Aralık 2020

Sağlık Müdürlüğümüz tarafından yürütülen ve ön teklif başvurusu yapılan “Samsun Sporcu Sağlığı Merkezi Projesi”ne dair ilk toplantı Sağlık Müdürlüğümüz toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Sağlık Müdürlüğü AR-GE ve Sağlık İnovasyonu Birimimiz tarafından düzenlenen ve Sağlık İl Müdürümüz Dr.Öğr.Üyesi Muhammet Ali Oruç ve OKA Genel Sekreteri Mevlüt Özen tarafından yönetilen başlangıç toplantısına 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Recep SANCAK, Sağlık Bilimleri Fakültesinden Prof.Dr. Seydi Ahmet AĞAOĞLU, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden Celalettin KAPÇAK, Neşe ARSLANTÜRK, Süleyman DEMİRTAŞ, Büyükşehir Bld.Bşk.lığı ndan Selim Yazıcı, OKA Genel Sekreterliğinden Dursun DEMİR, Güreş Federasyonu İl Temsilcisi Harun ERKAN, Samsunspor Hekimi Mehmet ÖZDEN, , SBÜ Samsun Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Eda TÜRE, Samsun Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Mehmet BİLGİN, SBÜ Samsun Eğitim Araştırma Hastanesi Spor Hekimi Halil İbrahim KAYA, Müdürlüğümüz Başkan Yardımcılarından Uzm. Dr. H.Yalçın BÜYÜKKARABACAK, Kamil GÜLER, Uzman Murat YILMAZ, AR-GE ve Sağlık İnovasyonu Biriminden Meral AY katıldı.

Yapılan başlangıç toplantısı sonucunda ilimizde Sporcu Sağlığı Merkezinin hayata geçirilmesinin önemli bir ihtiyaç olduğu, ilimiz ve bölgemiz için bu projede işbirliğinde mutabık olunduğu ve gerekli fizibilite çalışmalarından sonra paydaşlarla mutabakat toplantısı yapılacağı karara bağlanmıştır.