Samsun İl Sağlık Müdürlüğümüz Tarafından “İlk Adımın 100. Yılında Hemşirelik Çalıştayı” Düzenlendi
26 Aralık 2020

Sağlık Müdürlüğümüz tarafından ve müdürlüğümüze bağlı sağlık tesislerinde sunulan hemşirelik hizmetlerinin, mevcut durumunun değerlendirilmesi ve bundan sonra sunulacak hemşirelik hizmetleri için yol gösterici olması amacıyla düzenlenen “İlk Adımın 100.Yılında Hemşirelik Çalıştayı, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanemiz toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Açılış konuşması Sağlık İl Müdürümüz Dr.Öğr.Üyesi Muhammet Ali Oruç ve Eğitim Araştırma Hastanemiz Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Şule Akçay tarafından yapılan çalıştayda sağlık tesislerimizde sunulan hemşirelik hizmetleri; hemşirelerimiz, sağlık yöneticilerimiz, hasta ve hasta yakınlarıyla birlikte ele alındı. Bu yönüyle bir ilk olma özelliği taşıyan çalıştayın ilimizde ve ülkemizde bundan sonra sunulacak hemşirelik hizmetlerine ışık tutması bekleniyor.

• 3_2.jpg