Eğitim ve Araştırma Hastanemizde Onkoloji Hastalarımıza ve Hasta Yakınlarına Moral Gecesi Düzenlendi
05 Nisan 2019

Hastanemizde tedavi gören hasta ve hasta yakınlarımıza yönelik düzenlenen "Moral Gecesi"nde Polis Meslek Yüksekokulu Öğrencileri ve Polis Meslek Yüksekokulu öğrencilerinde oluşan koro da hastalarımızın yanında oldu.

Açılış konuşmasını Sağlık İl Müdürümüz Dr.Öğr.Üyesi Muhammet Ali Oruç , Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekim V. Dr.Eda Türe ve Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Ogün Şahin'in yaptığı etkinliğe İl Emniyet Müdürümüz Sayın Vedat Yavuz, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Uz.Dr.Mehmet Kılınç, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanımız Erol Öztürk, Sağlık Müdürlüğü ve Hastane Yöneticilerimiz de katıldı.

Programa katkılarından dolayı Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Ogün ŞAHİN’e , Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine, Onkoloji Çalışanlarımıza ve tüm hastalarımıza teşekkür ederiz.