Ebe ve Hemşirelerimize Yönelik Acil Obstetrik Bakım Eğitimimiz Tamamlandı
09 Aralık 2019

Anne ve yenidoğan sağlığını geliştirmek üzere anne ölüm ve morbiditesinin azaltılması ve Acil Obstetrik hizmetlerinin güçlendirilmesi ve kalitesinin arttırılması amacı düzenlenen ve Amasya, Çorum, Kastamonu, Tokat ve Sinop illerinden toplam 66 ebe ve hemşirenin katıldığı eğitimde ÇEKÜSH Birim Tabibi Dr. Sibel TÜRKAN, Hem. Ayşe KUMAŞ TERZİ, Ebe Betül ŞEKER Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon AB’dan Uzm.Dr Ali EKŞİ, Dr. İlter SOYTÜRK, Dr. Turan YAZMALAR, OMÜ Sağlık Yüksekokulundan Dr.Öğr.Üyesi Serap TOPATAN,Dr. Öğr.Üyesi Nuran MUMCU, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinden Uzm.Dr Salim GÜLERYÜZ Uzm. Dr. Canan SOYER ÇALIŞKAN, Uzm.Dr.Havva Filiz KAYA, Ebe Ayşe YETİMOĞLU da eğitimci olarak yer aldı.