Terme Devlet Hastanemize Geçmiş Olsun Ziyareti
19 Aralık 2020

Sağlık İl Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç , geçtiğimiz günlerde tedavi gören bir diyaliz hastası tarafından yakılma teşebbüsünde bulunulan Terme Devlet Hastanesi Diyaliz Merkezimizi ziyaret ederek, hastane yönetimimize ve Diyaliz Merkezinde görev yapan sağlık çalışanlarımıza geçmiş olsun dileklerini iletti.

Sağlık çalışanlarının pandemiyle mücadele ettiği zorlu dönemde yaşanan böyle olayların kabul edilemez olduğunu belirten Sağlık Müdürümüz, olayı erkenden fark edip, kişiye müdahale ederek güvenlik güçlerini uyaran Diyaliz Merkezi hemşireleri Esen Bozkurt ve  Gülbin Çalışkan'a kahramanca hareketlerinden dolayı teşekkür etti.

Tüm Samsunluların her şartta, bütün zorluklara rağmen mücadele eden kahraman sağlık çalışanlarına sahip çıkması  gerektiğini belirten Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç, sağlık çalışanlarımıza saldırganın bugün mahkemeye çıkarılarak tutuklandığı bilgisini de verdi.