Sağlık Bakanlığı Tıbbi Cihaz ve Tıbbi Hizmet Alımları Planlama Dairesi Başkanımız Hüseyin Dalgalı, Döner Sermaye Bütçe ve Muhasebe İşlemleri Dairesi Başkanımız Özkan Arslan ve İnşaat Uygulama Dairesi Başkanımız Muzaffer Geleri İlimizi Ziyaret Etti
30 Mart 2024

İlimizi ziyaret eden Sağlık Bakanlığı Tıbbi Cihaz ve Tıbbi Hizmet Alımları Planlama Dairesi Başkanımız Hüseyin Dalgalı, Döner Sermaye Bütçe ve Muhasebe İşlemleri Dairesi Başkanımız Özkan Arslan ve İnşaat Uygulama Dairesi Başkanımız Muzaffer Geleri, Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Mustafa Uras ve Sağlık Müdürlüğü yöneticilerimizle birlikte hastanelerimizi ziyaret ederek incelemeler gerçekleştirdi.

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Uzm. Dr. Uğur Sezgin, Destek Hizmetleri Başkanımız Arslan Kayhan, Başkan Yardımcılarımız  Uzm. Dr. Bekir Şahin, Özcan Şenyurt ve Ahmet Genç'in de yer aldığı ziyaretlerde Daire Başkanlarımız, Eğitim Araştırma Hastanemiz Kadın Doğum Çocuk Hastalıklarıyla Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Ek Hizmet Binaları, Gazi Devlet, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastalıkları, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları ve Samsun Eğitim Araştırma Hastanemiz ana binalarındaki çeşitli bölümlerde yerinde değerlendirmeler yaparak, 2024 yılımızda ilimizde planlanan sağlık düzenlemeleri hakkında, yöneticilerimiz ve hastane idarecilerimizle görüş alışverişinde bulundu.