Valilik Kupası Dumansız Futbol Turnuvasında Gazi Devlet Hastanemiz İkinci Oldu
01 Haziran 2018

31 Mayıs Günü “Dünya Tütünsüz Günü” kapsamında yapılan faaliyetlerle tütün ürünlerinin zararlarına dikkat çekilmekte, bırakmak isteyenler teşvik edilmektedir.

Bu kapsamda Samsun Valiliği koordinasyonunda Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü ve Samsun İl Sağlık Müdürlüğünün katkılarıyla kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla düzenlenen “Valilik Kupası Dumansız Futbol Turnuvası” Mayıs ayı içerisinde 32 takımın katılımı ile gerçekleşmiştir.

Turnuvanın final maçı 31 Mayıs 2018 Perşembe günü saat 22.00’da Gazi Devlet Hastanesi ve İl Emniyet Müdürlüğü Muhabere takımları arasında oynanmıştır.

Vali Yardımcısı Sayın Sezgin ÜÇÜNCÜ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Sağlık Müdürlüğü çalışanlarının katılımlarıyla gerçekleşen final maçı sonrasında; 1. İl Emniyet Müdürlüğü Muhabere, 2. Gazi Devlet Hastanesi, 3.Yeşilyurt Demir Çelik, 4.İl Emniyet Müdürlüğü KOM takımları dereceye girerek kupa almaya hak kazanmıştır.